Generale

Racoreste-te vara asta cu aerul conditionat de la E.on.

Vreau sa va impartasesc si voua aceasta noua oferta pentru aer conditionat de la E.on .Vara pe canicula este o mare provocare sa ne racorim fie ca mergem la piscine , dar anul acesta cu pandemia de coronavirus acest lucru pentru familia mea cel putin este amanat , o sa vedem la anul ce va fii , deci au ramas doar amintirile noastre in poze si sa ne uitam cu drag la ele cu gandul la racorirea noastra la mare si piscina.

Indiferent de alternativa pe care o adopti acum ai posibilitatea sa te racoresti pe bani putin acasa , iti recomand sa arunci o privire la oferta si sa si profiti de ea, desigur .

 Pachetul E.on Cool se oferă doar cu plata în rată și avans 0, cea mai mică rată fiind de 113 lei/lună.

Cumpără acum pachetul cu aer condiționat și servicii tehnice E.ON Cool și poți să câștigi prin tragere la sorți contravaloarea aparatului de aer condiționat. Indiferent de sezon, rămâi în zona de confort!

E.on România are o soluție de răcire a casei sau biroului potrivită pentru fiecare dintre noi. Pachetul E.ON Cool conține un aparat de aer condiționat cu tehnologia Inverter, dar și servicii incluse pe toată perioada contractuală.

E.on ne ofera o garantie a produsului de 5 ani , plata in avans pe 1,2 sau 3 ani , instalare rapida in maxim 5 zile.

 Fie că vorbim de o zi la piscină, un cocktail la terasă sau de înghețată de la gelateria preferată, spune-le cititorilor care sunt variantele tale pentru o vară cool și răcoroasă. În plus, vrem să le spui că alegând pachetul E.ON Cool, consumul de energie se va reduce, iar tu vei putea economisi lună de lună și, de asemenea, te vei bucura de un montaj rapid, inclus în pachet, şi de promptitudinea şi seriozitatea unei echipe de tehnicieni autorizați.

Pachetul E.ON Cool conține un aer condiționat cu tehnologia Inverter și servicii la pachet, montaj, plus plata în rate împreună cu factura E.ON .Pentru detalii click aici

Facilitatile tale in achizitionarea acestui aparat de aer conditionat :

STARTde la 113 lei/ lună

  • Aparat Yamato Avanti
  • 9000/12000/18000 BTU/h
  • Eficienţă energetică răcire A++
  • Eficiență energetică îcălzire A+
  • Agent frigorific R32
  • Nivel zgomot redus
  • Încălzire la temperatură exterioară -15°C.
  • Control inteligent prin Wi-Fi.

Calitate, design, performanță crescută. Ţi-am pregătit un pachet de servicii competitiv şi o gamă variată de aparate de aer condiţionat pentru ca tu să te bucuri de vară aşa cum îţi place.
O oferta foarte buna cu plata in rate de nerefuzat , va doresc o racorire nemaiponenita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.