Generale

CAT DE IMPORTANTA ESTE MASINA TA PENTRU TINE?

Acum pe timp de pandemie singura solutie sa evitam transportul in comun este propria noastra masina singuranta si sanatatea este pe primul locsi tocmai de aceea avem nevoie de o masina in stare excelenta.

Kparts este un magazin online ce oferă o gamă variată de piese auto, accesorii și pachete de revizie la o calitate ridicată, iar pentru ca experiența cumpărătorilor să fie pe măsura așteptărilor, consultanții Kparts sunt alături de aceștia pentru a face alegerile corecte. Catalogul de produse acoperă toate categoriile de piese auto, pentru toate tipurile de mașini: de la piese pentru ambreiaj, distribuție și încălzire, până la cele pentru sistemul de frânare, cel de direcție și chiar pentru motor. Produsele din pachetele de revizie sunt realizate din cele mai calitative și rezistente materiale, provenind de la furnizori de renume în domeniu.

Acest magazin ofera o gama larga de optiuni pt masina ta de la consultanta tehnica gratuita , piese auto dupa modelul masini tale , piese universale , anvelope.

Livrare gratuita la comenzile de peste 400 ron!

 • Comenzile se expediaza de Luni pana Vineri inatre orele  09:00 – 18:30 si se livreaza la maxim 48 de ore, media fiind de 24 de ore, din momentul confirmarii de catre un reprezentant kparts, la usa clientului cu confirmare de primire(constand in data, ora, si persoana care a semnat la destinatie).
 • Exceptie de la regula se vor face atunci cand:

          – conditiile de mediu vor fi nefavorabile;

          – numarul mare de comenzi inregistrate se afla in procesare;

          – volumul de comenzi este mare im perioade aglomerate ( Craciu, Black Friday, Paste, 1-8 Martie, etc.).

 • La destinatie, daca coletul prezinta urme de deteriorare, clientul este obligat sa deschida, de fata cu reprezentantul firmei de curierat, si sa verifice stare produsului.
 • Daca produsul prezinta defecte, sau clientul are banuieli ca produsul s-ar fi putut strica in urma busiturilor, trebuie intocmit un proces verbal de constatare.
 • Taxa de livrare este de 25 ron in limita a 15 kg.
 • Pentru anvelope si baterii de pronire, acumulatori taxa de livrare se calculeaza la momentul comenzii.
 • Livrarea se face oriunde in Romania.
 • Comenzile ce depasesc valoare de 400 ron si nu depasesc greutatea de 15 kg beneficiaza de transport gratuit.

Autoturismele pe care le deținem au nevoie de verificări periodice atât pentru că astfel avem certitudinea că vom călători în siguranță, cât și pentru a nu pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic. Necesitatea acestor verificări crește și mai mult în momentul în care avem planificate plecări din țară, vacanțe sau drumuri mai lungi, cazuri în care avem nevoie de un plus de siguranță și maximum de confort. La Kparts vă punem la dispoziție pachete revizie auto perfect compatibile cu mașina dvs., la prețuri corecte, precum și o echipă de consultanți gata să vă ajute cu toate informațiile de care aveți nevoie!
 

Aveți posibilitatea de a alege, simplu și rapid, exact pachetul de revizie auto necesar, printr-un proces compus din câteva etape ușor de parcurs: alegerea mașinii, a tipului și modelului acesteia. De îndată ce ați făcut acești pași, veți fi direcționat către pachete complete, care se vor plia cu cea mai mare fidelitate pe structura și modul de funcționare ale vehiculului din dotare.

Produsele regăsite în orice pachet de revizie periodică auto din portofoliul nostru sunt realizate din cele mai calitative și rezistente materiale, provenind de la furnizori de renume în domeniu. Așadar, alegând calitatea și fără a fi necesar să plătiți sume colosale, veți avea un autovehicul perfect funcțional, sigur și confortabil, iar numărul vizitelor la service se va diminua semnificativ.

Kparts – pachete de revizie adaptate cerințelor actuale ale pieței

La Kparts ne dăm în fiecare zi silința să vă aducem cele mai eficiente și rezistente produse. Acestea sunt destinate unei plaje largi de mărci auto, iar cele mai importante dintre ele sunt cuprinse în pachetele de revizie tehnică auto.

Mai exact, indiferent de tipul mașinii dvs., achiziționați un pachet revizie auto online ce include: filtru de aer, filtru combustibil, filtru ulei și filtru habitaclu. Fiecare dintre aceste produse are un scop important în buna funcționare a autovehiculului, după cum urmează:

 • Filtrul de aer are rolul de a împiedica pătrunderea prafului și a altor impurități și particule din aer la motor. Este foarte important ca aerul să fie cât mai curat posibil în momentul în care intră în compartimentul motor, căci este o parte esențială a procesului de aprindere. Cu timpul, impuritățile se adună la suprafața filtrului, moment în care acesta trebuie schimbat (de regulă la aproximativ 30.000 – 40.000 de kilometri). Dacă acesta nu este înlocuit la timp, motorul mașinii va trebui să depună un efort mult mai mare pentru a funcționa în mod optim.
 • Filtrul combustibil are, de asemenea, rol protector, împiedicând rugina, murdăria și alte substanțe dăunătoare să pătrundă la motor. Acesta este dotat cu o serie de componente de înaltă precizie, din materiale înalt calitative, care nu vor permite contaminarea motorului.
 • Filtrul de ulei este un element cu rol vital în buna funcționare a motorului și a mașinii per ansamblu. Sub capotă, pompa de ulei pompează uleiul în filtru, unde este curățat de impurități printr-un sistem de fibre sintetice de cea mai bună calitate. Ulterior, uleiul trece prin acestea și reintră în motor. În lipsa schimbării acestui filtru în cadrul procesului de revizie tehnică, motorul va funcționa cu foarte mare dificultate.
 • Rolul filtrului habitaclu, pe cât este de simplu, pe atât este de important. Cu toate că este numit și filtru de polen, acesta nu împiedică doar pătrunderea acestuia în habitaclu, ci și a frunzelor, particulelor de praf, de nisip și a reziduurilor. Aerul ce intră în spațiul interior al mașinii este astfel purificat de toate noxele provenite din mediul exterior.

Nu amânați procesul de verificare periodică a mașinii și alegeți un pachet de revizie complet, perfect adaptat necesităților dvs.!

Alegeți de la Kparts pachetul potrivit autoturismului pe care îl dețineți și ajutați-l să vă poarte în siguranță către destinațiile dorite.

eclaratie de conformitate

La Kparts.ro asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere, conform cu prevederile HG 1022/2002 “Privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului”, ca produsele comercializate si serviciile oferite de noi, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele europene.


Kparts.ro certifica prin prezenta ca produsele comercializate si serviciile oferite sunt executate conform normelor europene de calitate.
Garantia se acorda conform Legii 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.


Termenul de garantie este de:

 • 24 luni pentru acumulatori, alarma auto;
 • 12 luni pentru anvelope;
 • 18 luni pentru amortizoare;
 • 18 luni de la data vanzarii pentru toate celelalte produse cu exceptia urmatoarelor categorii de produse: accesorii auto, curele (distributie, transmisie), elemente de aprindere, filtre (aer, ulei, combustibil), becuri, stergatoare, parbrize, solutii spalat parbriz, uleiuri, aditivi, antigel, lichid de frana care sunt consumabile;

Pentru produsele care au garantie acordata de producator, aceasta se va aplica conform cu documentatia producatorului. Garantia se acorda cu conditia montarii pieselor intr-o unitate service specializata, autorizata RAR. Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite.

Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia in urmatoarele cazuri :

 • piesa nu a fost montata intr-un service autorizat;
 • piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect, sau datorita montarii in ansamblu cu piese conjugate uzate, defecte sau modificate;
 • piesa a fost aleasa gresit, sau a fost utilizata in alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
 • piesa nu a fost identificata corect, datorita furnizarii de catre cumparator a unor date eronate, sau la montaj nu s-a comparat cu piesa de inlocuit;
 • piesa s-a uzat sau deteriorat ca urmare a suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului;
 • autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
 • piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari, sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare;
 • piesele prezinta o uzura normala (fireasca).

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in termenul de garantie vor fi expediate catre furnizor, insotite de urmatoarele documente:

 • dovada de achizitionare a produsului (chitanta fiscala / factura fiscala / bon fiscal) in original sau copie;
 • dovada montarii piesei intr-un service autorizat (copie factura / deviz / bon fiscal);
 • nota de constatare cu descrierea defectiunii sau a deficientei semnalate;
 • copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului;
 • raportul de garantie intocmit de vanzatorul piesei.

30 de zile drept de retur

Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online Kparts.ro, in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea lor.
Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului, nu se pot returna.
 

Cum returnezi produsele vandute de Kparts.ro

Odata cu returul produsului, puteti sa completati si un model de retragere/retur pe care il gasiti la Model Retur. Acesta nu este obligatoriu!

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, cu toate accesoriile . Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata.

Puteti platii numerar, la curier, in momentul in care se livreaza comanda!

Aveti grija de masina voastra ca sa cheltuiti in plus cand se va ivi o problema grava la masina sa nu va puna viata in pericol , faceti revizia constant si aveti grija sa ramaneti in siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *