Generale

TU ALEGI APA POTRIVITA PENTRU PREPARAREA HRANEI BEBELUSULUI TAU?

Fiecare bebeluș are nevoie de o nutriție echilibrată și sănătoasă pentru că sa se dezvolte armonios, fie că fierbem fiecare biberon, tetina sau tacâmuri pentru a nu ne îmbolnăvii bebelușul , spălând aceste ustensile practic le sterilizam, pe lângă acest pas mai trebuie sa ne asiguram că copilul primește fructele și legumele cele mai bune , proaspete și ecologice fara a fii stropite , bineînțeles trebuiesc foarte bine preparate altfel riscam sa îl îmbolnăvim și bineînțeles spălate foarte bine înainte de a fii folosite , eu așa am procedat și așa procedez și acum , așa i învățăm și pe ei să facă la rândul lor , să aibă grijă ce mănâncă și să fie mereu bine spălate, pe lângă alimentație și sterilizarea unstensilelor și diaspozitivelor de hrănire bebelușii mai au nevoie și de o apa foarte buna , nu i putem da copilului apa de la robinet , nici noi nu o bem o folosim la gătit și spălat,  de băut apă bem apa îmbuteliată este mai sigura , iar un ceai pentru bebeluși preparat adecvat cu o apa destinata bebelușilor , laptele praf la fel și el trebuie preparat cu apa inclusiv și cerealele destinate bebelușilor , cer este că trebuie să alegi apa potrivită bebelușilor as recomanda apa cu oligoelemente de la Aquatique.

Apa este esențială în menținerea unui stil de viață sănătos și are, de asemenea, un rol foarte important în nutriția corectă a bebelușilor, aceștia având nevoie să consume o cantitate suficientă de lichide, întrucât greutatea lor corporală constă în mare parte din apă.

Aquatique este o apă minerală naturală oligominerală ideală pentru prepararea hranei bebelușilor și recomandată pentru întreaga familie. Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 m, în zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Cu o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 98 mg/l, Aquatique este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii.

Apa minerală naturală oligominerală Aquatique a primit mai multe distincții și a fost desemnată de două ori cea mai bună apă minerală naturală plată de către mame în urma unor studii realizate în 2016 și 2017. De asemenea, Societatea Română de Pediatrie confirmă faptul că apa oligominerală Aquatique poate fi folosită ca atare sau pentru pregătirea hranei bebelușilor si copiilor.

Mai multe detalii despre apa cu oligoelemente găsiți aici click aici

Bineînțeles dacă este o apa foarte buna are și un gust bun , unele nu sunt gustoase au un gust cam ciudat , sub nici o forma nu as recomanda sa dați asemenea ape de băut bebelușilor sau copiilor căutați o apa buna care sa va mențină sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.