Generale

Lasa-te cucerit de electrocasnicele Toshiba.

Sincer, deja mă simt că un copil într-un magazin de dulciuri , abia astept sa savurez momentul când pot savura ceva bun și dulce așa se întâmplă când ceva te cucerește și abia aștepți să îl ai , sper și chiar mi-a as dori că pentru noua noastră căsuța care o construim sa avem electrocasnice de calitate și elegante, și bineînțeles și cu un consum redus, mai bine investești într-un produs bun și îl ai ani buni decât peste 5 ani sa cumperi din nou în electocasnic asta in cel mai fericit caz , daca produsul tine atât de mult , dar mi-aș dori sa țină foarte mult iar o investiție de calitate ar face toți banii,mai jos o sa va prezint câteva produse din gama Toshiba care m-au fascinat, sunt fenomene și merită sa le luați în calcul,totodată , eficienta, designul și tehnologiile moderne sunt cele mai importante aspecte ce fac din Toshiba un brand ce ridică întotdeauna standardele în materie de electrocasnice.

Fie că vorbim de eficiență ridicată, design spectaculos, tehnologie modernă, produsele Toshiba ne-au atras atenția fiecăruia dintre noi prin aceste caracteristici și ne-au determinat să avem alte așteptări de la produsele electrocasnice pe care le achiziționăm. Pasiunea pentru inovație, pionieratul în tehnologie și designul unic caracterizează produsele Toshiba, brand ce oferă o gamă variată de electrocasnice cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții prin eficiența produselor și de a oferi un aspect unic oricărei bucătării prin designul meticulos.

Aparate frigorifice, mașini de spălat, cuptoare cu microunde, toate acestea sunt  proiectate conștiincios, cu un design desăvârșit, pentru a simplifica și îmbogăți viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi.

Acest cuptor cu microunde ,elegant și foarte funcțional mi-a atras foarte tare atenția , sunt cuptoare din gama V a produselor Toshiba.

Cuptor cu microunde multifuncțional cu funcție Grill

 • Funcție Grill
 • Design potrivit pentru orice tip de mediu
 • Meniu superior
 • Închidere concavă
 • Interior antibacterian
 • Decongelare ușoară a diferitelor produse alimentare
 • Placa turnantă revine la poziția inițială după timpul de gătire
 • Fără mâner proeminent

Funcție Grill: funcția Crispy Grill la o temperatură de 100-240° vă permite să gătiți mâncăruri delicioase, crocante la exterior și moi în interior.

Platoul rotativ de la electrocasnice mai cucerit fie că este vorba despre un cuptor sau o combina frigorifica aparatele Toshiba au un sistem inovator, cu o funcție de memorie a poziției de pornire. După gătire, acesta se resetează automat la poziția inițială, -vă să scoateți cu ușurință mâncarea, mai ales atunci când aveți un vas cu mâner. Mai mult, platoul rotativ poate menține până la 5 kg fără a se defecta și poate funcționa perfect în medii de până la 230°C timp de 974 ore fără a se deforma.

Ușor de curățat

Învelișul ceramic interior este ușor de curățat, are o structură compactă ce o face rezistentă la zgârieturi și pete. Astfel, câteva treceri cu o cârpă umedă sunt suficiente pentru a curăța interiorul: menținerea cuptorului curat nu a fost niciodată mai ușoară,un lucru extrem de important când vine vorba de igiena produsului , la vechiul cuptor se aduna la grăsime sus,tot nu era curat oricât îl curățăm sus era grăsimea care nu reușeam săenține un pr

SPECIFICAȚII TEHNICE

Cuptor cu microunde multifuncțional cu funcție Grill

 • Funcție Grill
 • Design potrivit pentru orice tip de mediu
 • Meniu superior
 • Închidere concavă
 • Interior antibacterian
 • Decongelare ușoară a diferitelor produse alimentare
 • Placa turnantă revine la poziția inițială după timpul de gătire
 • Fără mâner proeminent

CULOARE : BLACK

CARACTERISTICI

Funcție Grill: funcția Crispy Grill la o temperatură de 100-240° vă permite să gătiți mâncăruri delicioase, crocante la exterior și moi în interior.

MWO-PC-Crispy-Grill.jpg

Funcție Grill

O funcție esențială pentru a face mâncărurile mai apetisante Funcția Grill (100°-240°) vă permite să gătiți un grătar perfect: exterior crocant, interior umed și suculent.

MWO-PC-Position-Memory-V.jpg

Position Memory

Platoul rotativ de la Toshiba este inovator, cu o funcție de memorie a poziției de pornire. După gătire, acesta se resetează automat la poziția inițială, permițându-vă să scoateți cu ușurință mâncarea, mai ales atunci când aveți un vas cu mâner. Mai mult, platoul rotativ poate menține până la 5 kg fără a se defecta și poate funcționa perfect în medii de până la 230°C timp de 974 ore fără a se deforma.

MWO-PC-Usor-de-Curatat-V.jpg

Ușor de curățat

Învelișul ceramic interior este ușor de curățat, are o structură compactă ce o face rezistentă la zgârieturi și pete. Astfel, câteva treceri cu o cârpă umedă sunt suficiente pentru a curăța interiorul: menținerea cuptorului curat nu a fost niciodată mai ușoară!

SPECIFICAȚII TEHNICE

General
CONSUM ENERGETIC (MICROUNDE)1250-1320W
PUTERE (MICROUNDE)800-850W
CAPACITATE20L
DIAMETRU PLATOU ROTATIV∅25cm
Dimensiuni
DIMENSIUNI PRODUS46.2*38.1*28.5 cm
DIMENSIUNI AMBALAJ31.6*41.5*32.9 cm
GREUTATE NETĂ12 Kg
GREUTATE BRUTĂ13.1 Kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *