Generale

TU DE CE AI ACHIZITIONA O LOCUINTA IN CONSTANTA?

Cu toții ne-am întrebat măcar o dată cum ar fi să locuim la mare sau să avem o casă de vacanță acolo. În ambele situații beneficiile sunt nenumărate și ambele îți oferă privilegiul de a fi mai aproape de plajă, de un răsărit spectaculos sau de a te simți într-o vacanță fără sfârșit, iar dorința de a avea o locuință la mare se amplifică atunci când ai opțiunea de a achiziționa un apartament sau o casă într-un ansamblu rezidențial de top, ce oferă un  grad ridicat de confort  și o mulțime de facilități.

Boreal Plus a fost dezvoltat cu scopul de a oferi tuturor celor ce își doresc să trăiască mai bine, mai frumos, un loc pe care să îl numească acasă. Boreal Plus își propune să devină noul standard în materie de locuire în Constanța  și folosește materiale atent selectate și soluții tehnice moderne, cu obiectivul de a obține Certificarea BREEAM, ce asigură o eficiență energetică ridicată. Planificat în mod responsabil și sustenabil, cartierul include: panouri solare, sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite.

Boreal Plus (8)
Boreal Plus (10)

Am sa va prezint 5 motive pentru care as achizitiona o locuinta in Constanta.

1.Cum sa nu iti doresti sa locuiesti intr-un asemenea centru mai ales ca arata senzational si ai avea marea aproape tot anul.

2.Acum cu pandemia nici nu stii unde sa pleci cu copiii in vacanta,unde este mai safe acum, daca ti-ai permite o locuinta la mare are fii fantastic uiti de o grija.

3. Ai marea tot timpul la picioarele tale fara sa -i duci lipsa si in plus poti samergi in fiecare zi la plaja vara nu doar o data pe an atata timp cat stai in Constanta ai marea aproape.

4.Ai posibilitatea sa il inchiriezi pe carcursul sezonului estival sau chiar sa pe timpul anului, astfel ai castiga si un ban in plus daca detii si o alta locuinta.

5.AI parte de un all inclusiv la tine acasa , fara teama ca copii pot sa se imbolnaveasca de enterocolita pt ca mancarea nu este gatita de tine ,asa ca daca detii o locuinta asa superba iti permiti sa ai confortul unui hotel de lux.

Am sa va spun si avantajele achizitionarii unui asemena apartament ,Boreal Plus este un ansamblu premium de locuințe în Constanța ce cuprinde 18 vile elegante,9 blocuri de apartamente (studiouri, 2 camere, 3 camere) și o mulțime de facilități: spații verzi amenajate, hypermarket, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare private, spații comerciale în cartier.

PUNCTE DE INTERES

Locația este extrem de atractivă pentru o dezvoltare rezidențială premium, având în proximitate toate facilitățile necesare:

  • Centre comerciale în proximitate: Kaufland, în imediata vecinătate a ansamblului, TOM, VIVO, Carrefour, Mega Image, Penny Market și Auchan.
  • Unități educaționale
  • Unități medicale

BOREAL PLUS oferă o bună conectivitate auto:

  • Acces direct în Bulevardul Tomis
  • Centrul Orașului – 15 minute
  • Autostrada A4 – 5 minute
  • Autostrada A2 – 15 minute
  • Campusul Universitar – 5 minute
  • Plaja Mamaia – 15 minute
TRANSPORT

Accesul este facil atât pentru conducătorii auto, dar și pentru cei care folosesc mijloace de transport în comun.

În fața ansamblului BOREAL PLUS este Bulevardul Tomis, de unde se poate circula către diverse puncte de interes ale orașului cu:

Autobuz în sistem public – Nr.3 (Stația ONRC)

Microbuz în sistem privat – Nr. 32

Recent, Boreal Plus a fost premiat de către International Property Award, cu titlul Residential Development, ceea ce validează conceptul proiectului rezidențial drept unul de excepție. vizioneaza acest video si convinge-te singur sau macar clateste-ti ochii cu ceva frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *