Generale

Kleenex: Mângâiere și Îngrijire Pentru Oameni Sensibili .

Kleenex este o marcă renumită de produse pentru igienă, deținută de compania Kimberly-Clark Corporation. A fost înființată în anii 1920 , care are sediul central în Statele Unite ale Americii. Kimberly-Clark este un conglomerat global care produce o gamă variată de produse pentru igienă și curățenie, inclusiv cele sub marcile Kleenex, Huggies, Scott, Cottonelle și multe altele.

Sediul central al Kimberly-Clark se află în Irving, statul Texas, SUA. Totuși, este important să menționez că companiile pot avea birouri și facilități de producție în mai multe locații în întreaga lume. De aceea, Kimberly-Clark poate avea operațiuni și în alte țări pentru a acoperi cererea globală și pentru a îndeplini nevoile clienților lor din diverse regiuni.

și a devenit una dintre cele mai cunoscute mărci de șervețele de hârtie și batiste din lume. Termenul „Kleenex” s-a transformat într-o denumire generică pentru șervețelele de hârtie de uz personal în multe țări.

Istoricul Kleenex:

 • În 1924, o companie numită Kimberly-Clark a lansat inițial șervețelele de hârtie sub denumirea de „Kleenex” ca o alternativă igienică pentru batiste de pânză, utilizate pentru curățarea nasului.
 • La început, Kleenex-ul a fost promovat ca o soluție pentru îndepărtarea machiajului, dar devine popular mai târziu ca șervețel pentru curățarea nazală, datorită confortului și practicității sale.
 • Produsul a câștigat popularitate în timpul pandemiei de gripă din 1918, când a fost folosit pe scară largă pentru a preveni răspândirea virusului.

Caracteristici cheie ale produselor Kleenex:

Servetele pentru fata, 3 straturi, 20×20 cm.

Pentru nas si zona ochilor.

Servetelele Kleenex Allergy Comfort sunt concepute sa actioneze extrem de delicat si foarte absorbant în zona nasului și a ochilor, pentru a conferi o senzatie imediata de calmare atunci cand aveti mai mare nevoie.

Extrem de delicate si foarte absorbante, pentru o calmare imediata.

Produs testat oftalmologic si sigur pentru zona ochilor.

Produs hipoalergenic si testat dermatologic.

Reduce alergiile.

 • Durabilitate și absorbție: Produsele Kleenex sunt cunoscute pentru calitatea lor în absorbție și rezistență, asigurând o curățare eficientă și confortabilă.
 • Varietatea de produse: În prezent, gama de produse Kleenex s-a extins considerabil, incluzând șervețele de hârtie, batiste, prosoape de hârtie, șervețele umede și alte produse de igienă.
 • Emphasis pe sensibilitatea pielii: Multe dintre produsele Kleenex sunt concepute pentru pielea sensibilă, utilizând materiale moi și delicate.

Servetelele Kleenex Box Original sunt servetele uscate, catifelate si rezistente, cu straturi multiple.

Datorită calității lor, produsele Kleenex sunt utilizate nu doar în scopuri de igienă personală, ci și în industria medicală, în restaurante, birouri și multe alte medii. Compania Kimberly-Clark continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a îmbunătăți constant produsele Kleenex și pentru a se adapta la nevoile consumatorilor.

Servetelele Kleenex Box Ultra Soft sunt servetele uscate, catifelate, extra fine si rezistente, cu straturi multiple.

Au un deisgn practic, cutia cubica va ocupa mai putin spatiu.

Servetelele au straturi multiple catifelate si totodata rezistente.

Imprimeul cutiei poate varia, fiind disponibil in mai multe variante de culori.

Aceast prosop de hartie dureaza mult si vă oferă o combinație de absorbție și rezistență imbatabilă fiind mai eficient și mai rezistent chiar și atunci când este umed.

Pentru a putea beneficia de un super pret acceseaza linkul si bucurate de produsele de calitate superioara.

Retine aceste produse sunt populare in America , au o calitate inalt superioara fata de cele obisnuite .

Kleenex este o marcă populară de șervețele de hârtie, iar produsele lor sunt utilizate pentru a satisface diverse nevoi de igienă personală și curățenie. În general, produsele Kleenex sunt folosite pentru a șterge sau curăța diferite suprafețe, inclusiv:

 1. Igienă personală: Pentru ștersul nasului în timpul răcelilor și alergiilor pentru a evita răspândirea germenilor și a menține curățenia.
 2. Curățenie generală: Pot fi folosite pentru ștergerea mâinilor, a feței sau a altor suprafețe mici din jurul casei sau biroului.
 3. Îngrijirea copiilor: Sunt utile în îngrijirea bebelușilor pentru a șterge fețele, mâinile sau fundulețul lor.
 4. Curățarea machiajului: Pentru a îndepărta delicat machiajul de pe față.
 5. Îngrijirea rănilor minore: Pot fi folosite pentru a șterge sau curăța răni minore sau abraziuni.

Este important să rețineți că, deși produsele Kleenex pot fi utile în diverse situații de igienă și curățenie, ele nu sunt destinate să înlocuiască curățarea corespunzătoare a mâinilor cu apă și săpun sau utilizarea altor produse specializate pentru îngrijirea personală sau medicală.

Produsele Kleenex, în general, sunt concepute ca șervețele de hârtie pentru igienă personală și curățenie generală. Ele sunt fabricate dintr-un material moale și delicat, astfel încât să fie potrivite pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, pentru persoanele cu pielea sensibilă sau cu anumite afecțiuni ale pielii, pot apărea unele probleme dacă folosesc anumite produse de igienă care conțin parfumuri, coloranți sau alte substanțe chimice care pot provoca iritații sau alergii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *