Generale

Confort și încredere cu absorbantele Kotex .

Ca femeie stiu cat de importanta este protectia in acele zile din luna cand nu doresti sa te murdaresti fiindca absorbantele nu fac fata fluxului menstrual sau nu sunt de calitate si nu absorb suficient , si asa se intampla accidente din cauza protectiei minime si proasta calitate de absorbtie , ba chiar am observat la unele produse ca se desprind acele microparticule din interioarul absorbantului si vin la suprafata lipiduse de piele , luandu-se pe hartia igienica , ceea ce nu mi se pare chiar sanatos si igienic , noi femeiele suntem sensibile in zona genitala deci trebuie sa fim precaute , nu ne dorim vaginite sau o dermatita de contact care te costa in plus sa o tratezi , plus durerea provocata si mancarime, usturime etc.

Noaptea este foarte greu sa ma asigur ca voi fi protejata pe deplin de abosrbant , cand dorm ma misc si o data cu mine se misca si absorbantul , risc sa ma patez daca el este de proasta calitaate , nu se lipeste bine, de chilot si intre timp se dezlipeste risc sa ma trezesc facuta terci si eu si tot ce e pe mine inclusiv si lenjeria ceea ce nu e chiar placut.

am sa va spun mai multe detalii despre absoarbante.

Absorbante pentru zile obișnuite: Sunt concepute pentru a oferi protecție în timpul zilelor cu flux menstrual ușor sau mediu.

Absorbante pentru flux abundent: Acestea sunt mai absorbante și sunt adecvate pentru zilele cu flux menstrual mai intens.

Absorbante subțiri: Oferă protecție discreta, fiind mai subțiri și ușor de purtat.

Absorbante nocturne: Sunt concepute pentru a oferi protecție pe timpul nopții, fiind mai lungi și mai absorbante.

Absorbante cu aripioare: Acestea au aripioare laterale care ajută la fixarea absorbantelor pe chiloți și previn scurgerile.

Este important să alegeți absorbantele care corespund nevoilor și preferințelor individuale.

Absorbante pentru femei pentru flux abundent.

Până la 100% confort și încredere.

Suprafața absorbantă delicată ce asigură confortul pe care pielea dumneavoastră îl merită.

Interior absorbant rapid.

Absoarbe imediat lichidul și protejează împotriva scurgerilor.

Absorbantele kotex :

A fost fondată în anul 1919 și a devenit unul dintre principalii producători de produse menstruale, oferind o gamă variată de absorbante, tampoane, șervețele umede și alte produse legate de igiena menstruală.

Kotex este recunoscută pentru inovațiile sale în industria igienei feminine și pentru promovarea unei abordări pozitive și deschise cu privire la sănătatea femeilor și la menstruație. A făcut eforturi pentru a educa femeile cu privire la igiena adecvată în timpul menstruației și a lansat produse adaptate nevoilor diverse ale utilizatoarelor.

Marca Kotex a fost întotdeauna concentrată pe dezvoltarea produselor de înaltă calitate, care oferă confort și protecție. Prin cercetare și dezvoltare continuă, compania a introdus diferite tehnologii pentru a face absorbantele mai subțiri, mai absorbante și mai confortabile.

Fie ca esti balerina, gimnasta , simpla functionara, muncitoare intr-o companie , profesoara, studenta , eleva , ai nevoie de protectie de incredere in ziua menstruatiei , nu ne dorim surprize neplacute in aceea zi indiferent ce profesam.

Sa ne gandim la o fetita de 12 ani care -i vine pentru prima oara menstruatia , mama o pregateste sa stie dinainte totul , pe cand se intampla marele eveniment fetita isi doreste sa fie protejata nu sa se ridice din banca jenata si murdara , si noi cand era de varsta mica si eram la menstruatie in scoala cand ne ridicam ne duceam mana la spate ca nu cumva sa ne fi murdarit , mai tine-ti minte , sau puteam sa se uite colega la noi , nu ne dorim asta si pentru generatias asta mai bine cumparam un produse de buna calitate si sigur cum este si produsul kotex , incearca-l si povesteste-mi experienta ta cu el.

Va doresc fetelor ca sa fiti libere cu absorbantele Kotex – Miscati-va în voie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *