Generale

Ține țânțarii la distanță: Spray Repelent Puternic.

„Farmec și Autan – Protecția ta împotriva țânțarilor, la îndemână!”

Folosim spray-urile repelente antițânțari pentru mai multe motive importante:

  1. Protecție împotriva mușcăturilor de țânțari: Principalul motiv pentru utilizarea spray-urilor repelente este să ne protejăm împotriva mușcăturilor de țânțari. Mușcăturile de țânțari pot provoca mâncărimi, umflături, roșeață și, în unele cazuri, pot transmite boli periculoase, cum ar fi malaria, virusul Zika sau virusul West Nile.
  2. Prevenirea transmiterii bolilor: În multe părți ale lumii, țânțarii sunt vectori importanți pentru transmiterea unor boli grave. Folosind spray-uri repelente, putem reduce riscul de infectare cu astfel de boli periculoase.
  3. Păstrarea confortului: Mușcăturile de țânțari pot fi foarte inconfortabile. Spray-urile repelente ne ajută să ne bucurăm de activitățile în aer liber, cum ar fi excursiile în natură, grătarul în curte sau plimbările seara, fără a fi deranjați de țânțari.
  4. Protecție în timpul călătoriilor: Când călătorim în zone cu riscuri ridicate de transmitere a bolilor prin țânțari, cum ar fi zonele tropicale sau suburbiile mlastinoase, spray-urile repelente sunt esențiale pentru a ne proteja sănătatea.
  5. Siguranță în aer liber: Spray-urile repelente pot ajuta la menținerea unui mediu mai sigur și mai sănătos în aer liber pentru întreaga familie.

Este important să utilizăm spray-urile repelente corespunzător, urmând instrucțiunile de pe etichetă și evitând contactul cu ochii și gura. De asemenea, ar trebui să avem grijă să aplicăm spray-ul pe piele și pe haine pentru a obține cea mai bună protecție împotriva țânțarilor.

Pericolul asociat cu neutilizarea repelentului împotriva țânțarilor poate varia în funcție de zona geografică, speciile de țânțari din acea zonă și eventualele boli pe care acești țânțari le pot transmite. Iată câteva riscuri asociate cu neutilizarea repelentului:

  1. Mușcături de țânțari: În primul rând, neutilizarea a repelentului poate duce la mușcături de țânțari. Acestea pot provoca mâncărimi, umflături și disconfort. În funcție de sensibilitatea individuală, aceste mușcături pot fi mai mult sau mai puțin deranjante.
  2. Transmiterea bolilor: În multe zone, țânțarii pot fi vectori ai unor boli periculoase, cum ar fi malaria, virusul Zika, virusul West Nile și febra dengue. Dacă nu utilizați repelent și sunteți mușcați de țânțari purtători de astfel de boli, există un risc crescut de infectare.
  3. Disconfort și perturbare: Mușcăturile de țânțari pot perturba activitățile în aer liber, precum plimbările seara, grătarul în curte sau camping-ul. Disconfortul cauzat de mușcături poate reduce calitatea experienței în aer liber.
  4. Reacții alergice: Unele persoane pot dezvolta reacții alergice la mușcăturile de țânțari, care pot include umflături mari, roșeață și senzații de mâncărime severe. Aceste reacții pot fi inconfortabile și necesită tratament medical.

În concluzie, riscurile asociate cu neutilizarea repelentului sunt, în primul rând, disconfortul și posibilitatea de a fi mușcat de țânțari. Cu toate acestea, în zonele în care țânțarii pot transmite boli grave neutilizarea repelentului poate crește riscul de infectare. Prin urmare, utilizarea repelentului adecvat atunci când sunteți expus la țânțari este o măsură importantă pentru protecția sănătății.

Stim cat de sacaitor sunt acesti tantari vara , ciupesc cum nu am mai vazut parca te-ar devpraa daca ar putea , prefer sa folosesc spray repelent daca este necesar cand circula tantari , sprayul de la Farmec sau Autan.

CE STIM DESPRE AUTAN:

Autan este o gama ideala de repelenti impotriva insectelor ce ofera o protectie dovedita si o viata cu mai putine griji.

Pentru oameni ce isi doresc o viata linistita fara insecte ce ciupesc si care pot raspandi diverse boli, Autan ofera o varietate de produse de incredere ce protejeaza impotriva tantarilor si a altor insecte oferind sentimentul de libertate si siguranta.

Gama Autan Protection Plus este destinata protectiei impotriva diferitelor insecte,precum tantari comuni, tantari tigru, capuse si tauni.

Este ideala pentru cei care desfasoara foarte multe activitati in aer liber (drumetii, pescuit, picnic).

Eficient impotriva capuselor (pana la 8 ore), mustelor de grajd (pana la 7 ore), tantarilor, tantarilor tropicali si tigru (pana la 8 ore).

Ce stim despre Farmec:

Farmec repelent pentru tantari si insecte ofera protectie impotriva tantarilor și insectelor prin ingredientul special continut care actionează ca un scut impotriva insectelor, tinandu-le la distanta pana la 8 ore.

Mod de utilizare 

– Poate fi aplicat direct pe piele sau pe haine.

– Potrivit pentru adulți si copii peste 2 ani.

– Pulverizaţi, de la o distanţă de aproximativ 15-20 cm, pe pielea expusă, apoi intindeţi cu mana.

– Pentru faţă, aplicaţi mai intai pe palmă, apoi aplicaţi cu grijă pe faţă, evitand ochii şi gura.

– Reaplicaţi cand eficienţa incepe să scadă, dar nu mai mult de două ori intr-un interval de 24 de ore.

– Repelentul trebuie aplicat separat de produsele de protecţie solară, după aplicarea acestora din urmă.

– Evitaţi contactul cu ochii şi buzele.

– A nu se aplica pe pielea arsă de soare/ iritată/ rănită.

– In cazul apariţiei unor iritaţii, incetaţi utilizarea produsului.

– A nu se folosi pentru copii sub 2 ani.

Cel de la Farmec l-am testat si este foarte ok , cand il pulverizezi simti un miros puternic a acelor substante componente dar in rest totul este foarte ok , am avut experiente cu alte marci de spray antitantari cand aveai mai mare nevoie de protectie atat a ta si a copiilor atunci iti dadeai cu seama ca ai dat niste bani pe ceva ce nu are efect asupra tantarilor si te duce acasa din parc spre exemplu piscata si tu si ccopii.

Indiferent ce gama vei alege alege pe cea potrivita tie si familiei tale si la un pret avantajos.

Sa nu mai vorbesc despre asa numitele bratari cu citronelea sincer poate foloseau poate prea putin ulei esential.

Am decis sa mi-l fac singuraa in casa din cauza asta si abia cu o gama de la dr max si de la Farmec a functionat spray-ul AUTAN este si el ok imi aduc aminte acum ceva ani cand aveam pe fetita cea mare bebelus nasa noastra il folosea.

Deci mai bine previi decat sa te imbolnavesti , iar spray-ul de la Farmec este foarte convenabil ca pret mai ieftin decat orice alta gama pentru orice buzunar.

împotriva țânțarilor și a mușcăturilor lor, permițând o experiență mai plăcută în aer liber. De asemenea, subliniază beneficiile de a vă bucura de activități în natură fără a vă face griji cu privire la țânțari și disconfortul pe care îl pot provoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *