Generale

Ingrijirea parului fragil, dupa sarcina si alaptare.

M-am gandit sa impart cu voi ,rutina mea de ingrijire a parului ,indiferent daca esti viitoare mamica sau ai problme cu caderea parului.

Cat am fost insarcinata parul meu ,radia de sanatate ,dupa nastere ,parul meu incepea sa cada,si cadea mult,incat ma speriasem ,mi-am zis gata trebuie sa fac ceva cu parul meu.

Am inceput sa folosesc produse naturiste ,contra caderii parului si intarirea firului de par,sub forma de masca dupa ce am spalat parul cu samponul tratament ,bineinteles si masca este pentru regenerare si fortificarea parului ,stim ca , pe perioada alaptarii parul devine fragil ,pentru ca bebelusul isi ia vitaminele din corpul mamei,si rezerva noastra este mai mica.

Folosid produse foarte bune si naturale fara parabeni , siliconi etc .Tratamentul conține 12 ingrediente biologice și botanice cu 50% mai concentrate decât alte produse similare de pe piață. A fost special creat ca să prelungească faza anagenă (de creștere) a părului, să ofere fortifiere și volum crescut firelor de păr. Asigură de asemenea hidratare și protecție UV eficientă. Dupa 4 utilizari a produsului simteam pur si simplu mancarimi ,parul incepea sa se regenereze ,si firele cazute pe piaptan erau mai putine,sincer am indraznit mai mult ,inainte de prima sarcina ma vopseam cu vopsea normala cu amoniac ,parul era firav ,se cunostea deteriorarea in timp,dupa folosirea produselor pline de substante daunatoare,la al doua sarcina am renuntat sa ma mai vopsesc ,dupa aproape un an de zile am indraznit sa ma gandesc din nou sa ma vopsesc dar stiam ca produsele din comert pot dauna si bebelusului,asa ca m-am axat pe produse naturiste,ca sa imi mai deschid nuanta parului, nu mai folosesc vopsea plina de chimicale ,ci una naturala ,sunt o sumedenie de produse ,stiu sunt scumpe dar sunt mult mai bune si eficiente pentru noi ,si sanatatea noastra,nu ne cade parul ,nu ne arde parul,stim ca in timp riscam sa ne chelim,dupa utilizari multiple , a unor produse pline de substante daunatoare parului si scalpului nostru,am vazut documentare legate de arsuri pe scalp,deterioarare grava a parului etc.

Pot sa spun sincer,am un par plin de viata,plin de volum si sanatos,nu as schimba produsele naturale cu cele din comert,pur si simplu ador stilul asta „de sanatate bio” si o recomand tuturor celor care au probleme cu caderea parului ,merita orice banut aceste produse naturale , pentru ca au consistenta vascoasa , deci il folosesti de 2 sau 3 ori mai mult decat produsele din magazine,chiar si cele profesionale tot au consistenta de apa chioara gen syoss etc.Practic ai cumpara acel produs de 3 ori si tot nu isi face treaba,mai bine investesti in ceva bun si calitativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *