Generale

Mami , mai este virus afară?

De când cu pandemia cauzata de coronavirus , nu am mai ieșit din casă cu fetele ultima noastră vizita a fost la căsuța care o construim și atunci am ieșit sâmbătă cu ele acolo pentru că de frica nu le mai scoatem afară , spuneam multe despre faptul că preferam sa ne protejam și mai ales pe bunica pe care nu au mai văzut-o de aproape 4 săptămâni, vorbim cu ea la telefon și sotul-i duce cele necesare , știu că nu este ușor nici pentru ea nici pentru noi dar așa este cel mai bine pentru sănătate care este cel mai prețios lucru pe care îl avem pe lângă cei dragi nouă dacă nu avem sanatate cum sa le vom alaturi 100 la 100 .
Norocul meu că nu sunt o mama inconștientă sa le scot afara cum vad pe geam părinți de la bebeluși până la copii mai mari, nu risc pentru că un copil este foarte impulsiv și într-un moment de neatenție se pot îmbolnăvi atingând ceva și duce mâna la gură spre exemplu și nu apuci să îl dai cu dezinfectant , sau se oprește un om bolnav căci nu scrie pe el coronavirus  , as înebuni sa plătească ele ceva sau noi ,cine ar avea grija de ele ? Plasamentul …asta nu este viața eu sunt capabila și în putere sa le ocrotesc și să le apar de rele asta îmi spune instinctul de mama și o voi face cu prețul vieții , sănătatea este importantă în rest au timp după ce totul va fii bine sa le luam de la capăt sănătoși.
Tati , merge și cumpăra marfa pentru magazin și de mâncare pentru casa , ne este frica sa nu ne îmbolnăvim dar suntem prudenți dezinfectam tot și ne menținem igiena , acum câteva zile fiica mea cea mare mă întreabă de ce a dat doamne doamne virusul și i-am spus ,pentru că suntem rai dar mami noi suntem oameni răi , nu mami , alți oameni , noi suntem buni facem fapte bune ajutam , etc 

Îmi învăț fetele sa se iubească și să creadă în Dumnezeu, în alt articol va voi poveștii despre religia in scolii , noi am optat că sa nu o facem , suntem credincioși dar prefer sa le educ eu în privința asta dar am sa va povestesc în alt articol.
Preventiv pentru că ne este teama luam Sirop Biosept care este natural și un antiviral , și miere de manuka factor 16 întărește imunitatea și distruge bacteriile rezistente la antibiotice , eu nu le dau antibiotice folosim naturist și diferența se simte , mierea de manuka este scumpă in jur de 180 dacă e cu factor mic este până într-un milion dacă factorul creste este tot mai scumpă .
Protejați a familia și pe cei dragi  cat de mult puteți că da putem revenii din nou la lucrurile frumoase de alta data. Cum spun fetele virusul este urat , nu ieșim afară că ne îmbolnăvim ,le-am explicat și au înțeles , și cel mai important aerisim bine casa . Sanatate.

2 comentarii

    • mama cu 2 pui

      Multumesc , prea putini oameni au bunul simt si tine foarte mult de cresterea si educarea ta inca de copil , nu poti forma un om asa usor la o varsta inaintata sa se schimbe cand el este deja educat asa si asa isi va creste si el la randul lui copii, sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.