Generale

Cartile educative pentru copii sunt esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a celui mic.

Inca de mici copii trebuie invatati sa iubeasca cartile fie ca le citim diverse povesti , fie ca ne jucam impreuna cu el diverse joculete cu cartonase educative , copilul are nevoie de educare prin joc , asa-i va placea sa invete si sa exploreze lectura.

Noi am inceput cu diverse metode carti de povesti , pot fii cu rotita sa gaseasca un anumit personaj din aceea carte , ei automat se implica si incep sa se implice in poveste cautand ceea ce le cere povestea , pot fii cu magneti sa imbrace o printesa , sa puna ochii , gura sau nasul unui animal .

Apoi am testat carticelele de joc , sortarea lor pe diferite categorii , de exemplu ferma, gradina zoo , dormitorul si copilasul trebuie sa puna fiecare cartonas la catergoria corespunzatoare , am jucat si cartonase tip bingoletto aveti posibilitataea sa completati 7 cartonase mari potrivindu-le cu cele mici , punandu-le la fiecare categorie in parte .

Dictionar ilustrat pentru limba engleza , cartonase foarte utile pentru invatarea limbii engleze de catre cel mic , ilustrate si grupate pe categorii , carti de activitati cu personaje din desene sau chiar si pentru scoala , gradinita le poate face cu tine , in functie de varsta acestuia , noi avem si ceva carticele care ejuta copilul sa citeasca de mic aceste carti va ajuta copilul sa exerseze cititul de la varsta mica , norocul nostru este ca fetita cea mare citeste literele mari de tipar recunoaste si cele mici , stie sa calculeze , este un copil foarte istet, a vas recomanda si carticelele cu autocolante ajuta foarte mult la coordonare si memorie , copilul trebuie sa puna autocolantul in spatiul corect destinat autocolantului, pe noi ne incanta si acum la 4 respectiv 6 ani si jumatate, dar pe langa asta avem si alte activitati educative gen lucru manual,pictat , activitati pe carticele si ce ne da Doamna Invatatoare sa invatatm in ziua cu pricina .

Cărțile îi ajută pe cei mici să crească frumos, armonios, să descopere și să își dezvolte imaginația și curiozitatea și sunt, cu siguranță, un cadou foarte potrivit și inspirat. Atunci când cărticelele pentru cei mici sunt personalizate, acestea devin mult mai atractive pentru aceștia, iar interesul lor este mai crescut pentru fiecare poveste.

Elefantul Meu este editura care își propune să transforme copiii în eroi și să îi ajute să descopere bucuria de a citi, oferind micilor cititori o varietate de cărți educative. Fiecare poveste este personalizată și construită în jurul celui mic, care este personajul principal al poveștii, și îl ajută pe acesta să călătorească în jurul lumii, să elibereze prințese sau să se împrietenească cu animale.

Este o editura care se bazeaza foarte mult pe carti pentru copii si puzzle, va recomand sa aruncati o privire. click aici.

Spor la citit si explorat lucruri noi impreuna cu cel mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *