Generale

Ai cumpara o masina electrica ,stii ce beneficii iti aduce?

Mi-ar placea sa detinem un autoturism electric ,sotul meu conduce un Hiunday accent dar ar fii minunat sa poate conduce o masina electrica, facilitatile pot fii multiple una dintre ele ar fii poluarea , gazele de esapament poluiaza atmosfera si astfel sanatatea noastra cat si a mediului inconjurator este pus in pericol , copacii ne dau oxigen iar cum nu se replanteaza copaci si daor se taie copacii batrani fara ai inlocui riscul sa facem cancer pulmonar sau alte boli este foarte crescut, ei bine stiu ca si pretul unei masini electrice este foarte mare dar daca ar exista un program de finantare pentru a achizitiona o masina electrica ne-ar ajuta sa mai reducem din poluare la cate masini circula prin Bucuresti ar fii un mare avantaj.

Exista un program rabla care te ajuta sa iti poti achizitiona o masina electrica mai exact iti poat detalia cativa pasi:

Programul Rabla Plus 2020 a demarat oficial, iar lista cu mașini electrice disponibile pe piața din România este mai variată ca oricând. Iată ce automobile electrice poți cumpăra în acest an cu ecobonus aproape 10.000 Euro (45.000 Lei, respectiv 9.270 Euro).

Daca ai posibilitatea de a mai pune ceva bani pe langa cei oferiti prin programul rabla ai achizitiona o masina buna spre exemplu:

X-CAR 2 (cu ecotichet)

Vehicul electric usor, cu 2 locuri si autonomie de 120 Km. 
Se poate finanta prin programul Rabla Plus.
Pretul afisat este valabil pentru persoane fizice!
Pretul pentru persoane juridice este 4900 EURO+TVA! (prin programul Rabla Plus)
 LA COMANDA

Durata de livrare: 60 ZILE

Vehicul electric usor, cu 2 locuri.
Vehiculul este ideal pentru mobilitate urbana, avand dimensiuni si greutate reduse.
Propulsia este 100% electrica, costurile de deplasare si mentenanta sunt cele mai mici din industrie.
X-CAR 2 este un vehicul extrem de prietenos , avand emisi de noxe zero, zgomot redus si este foarte usor de condus.
Viteza maxima este de 40Km/h.
Incarcarea se poate face la prize standard de 220-230V.
Vehicul categoria L6e.
Masina poate fi finantata prin programul Rabla Plus!

Facilitati: Computer de bord, vitezometru, incarcare la priza standard 220-230V, emisii noxe zero, zgomot redus, dimensiuni reduse-pretabil pentru acces pe zone pietonale, posibilitate de instalare lumini semnalizare tip girofar, posibilitate instalare GPS tracking si Digital Video Recorder Camera.

Propulsie100% Electric
Specificatii
BaterieMaintenance-Free 5x12V 150AH
Putere Motor4KW, 60V
Cutie Viteze Automata
Tip habitacluInchis/ protejat de intemperii
PortbagajDa
ControlerToyota 80L330-330A
IncarcatorOn-board charger 60V/25A
Numar de locuri2
UsiSticla laminata – securizata
Autonomie120 km
Viteza Maxima25-40km/h
Raza de intoarcere minima4.5m
Distanta maxima de franare<6m
Dimensiuni :2180*1380*1675 mm
Garda la sol (mm)145 
Roti4 x Roti 13″- Cauciucuri 155/65 R13

Mașinile electrice funcționează în întregime pe electricitate și pot fi mult mai curate din punct de vedere al noxelor decât vehiculele alimentate cu benzină sau motorină. Mașinile electrice au avantajul suplimentar al reîncărcării la domiciliu. O priză de 240 volți, similară celei utilizate pentru variate electrocasnice, poate încărca un vehicul peste noapte. Încărcate la maxim, cei mai mulți acumulatori oferă mașinilor o autonomie cuprinsă între 100 și 150 km, în limitele cerințelor zilnice ale majorității populației, deși unele BEV-uri pot oferi, printr-o singură reîncărcare, până la 350 km. Numărul crescător al stațiilor de încărcare publice și al punctelor de reîncărcare de la serviciu oferă o capacitate de încărcare suplimentară. În momentul de față, pe piață există mai multe opțiuni în ceea ce privește numărul și tipul mașinilor electrice decât au existat vreodată, deoarece tehnologia alimentată de baterii continuă să facă incursiune în mainstream. Așadar, am decis să evidențiem două dintre cele mai ieftine mașini electrice pe care le puteți cumpăra totul pentru a vedea care sunt opțiunile disponibile pentru cumpărătorul de rând. Nu există nici o îndoială – alimentarea mașinilor electrice este total diferită de alimentarea unei mașini cu benzină. În general, este mult mai convenabil să încărcați o mașină electrică – în momentul în care ajungeți acasă, veți petrece 2-3 secunde conectându-vă la o sursă electrică, urmând apoi ca ziua următoare să petreceți alte 2-3 secunde pentru a o deconecta de la sursa de curent, atunci când sunteți gata să conduceți undeva din nou. 95% din totalul încărcărilor mașinilor electrice se face acasă și există câteva moduri obișnuite de încărcare acasă. Una este să conectați pur și simplu la o priză standard de electricitate. Toate mașinile electrice au ceea ce se numește „încărcător la bord” în dotarea standard. Deci, tot ce aveți nevoie este să utilizați cablul de încărcare pe care îl primiți odată cu mașina pentru a vă conecta la o sursă de energie electrică. Cu toate acestea, pur și simplu conectarea la priză nu vă va încărca foarte repede mașina. Dacă doriți să încărcați mai repede, probabil doriți un device numit „Electric Vehicle Service Equipment”. Indiferent de tipul încărcătorului pe care îl folosiți sau de tipul de mașină pe care îl aveți, este important să înțelegeți că viteza de încărcare nu este niciodată aceeași pe parcursul ciclului de încărcare. Practic, atunci când bateria este mai aproape de a fi goală, electricitatea poate curge într-un ritm rapid. Pe măsură ce se încarcă, totuși, această rată trebuie să încetinească. Acest lucru se numește „## tapering” și veți observa că acesta începe la aproximativ 50% din capacitatea bateriei, devenind foarte puternic la valori de peste aproximativ 80%.

Daca nu te-am convins arunca si tu o privire aici. si poate te vei convinge pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *