Generale

CAT DE IMPORTANT ESTE PENTRU TINE CA APARATELE ELECTROCASNICE SA DISPUNA DE FUNCTIA ANTIBACTERIANA?

Un element foarte important pentru aparatele frigorifice moderne și pentru mașinile de spălat rufe este funcția antibacteriană. Atunci când ne referim la frigider, cu toții ne dorim ca alimentele să fie păstrate cât mai bine, aerul din interiorul acestuia să fie curat, iar mirosurile neplăcute să fie eliminate, evitând astfel apariția bacteriilor și microorganismelor. O parte dintre frigiderele Toshiba beneficiază de funcția Plasma Pure ce produce ioni care neutralizează mirosurile și elimină bacteriile și, de asemenea, menține gustul și prospețimea mâncării.

În ceea ce privește mașina de spălat rufe, ne așteptăm ca aceasta să ofere o îngrijire ridicată și să ne ofere siguranța că hainele noastre sunt curate și pline de prospețime. Noua gamă de mașini de spălat Toshiba dispune de tehnologia GreatWaves, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp. De asemenea, CycloneMix, garnitura antibacteriană și curățarea tamburului cu apă fierbinte de 90 °C sunt alte două funcții importante care asigură o igienă corectă și sănătoasă.

Aparatele frigorifice cu uși duble au 26 de compartimente, astfel încât să ofere mult spațiu pentru toate cumpărăturile săptămânale: cu până la 30% mai mult spațiu față de aparatele frigorifice din aceeași gamă de pe piață!


Clasă energetică A++

Frigiderele dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor invertor și două ventilatoare.
Compresorul Toshiba asigură mai puține vibrații și zgomot decât un sistem convențional și durata de funcționare este mult mai mare.
Dual Inverter este capabil să economisească până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare.Compresorul și invertorul variază puterea pentru a stabiliza temperatura.

Fiind o mama speriata de microbi imi doresc tot ce este mai bun pentru copii mei , mancarea sa ramana proaspata mult timp dupa achizitionare iar daca ai posibilitatea de a achizitiona un frigier cu functie antibacteriana si pastrarea prospetimii produselor cat mai mult timp alege electrocasnicele Toshiba.

CycloneMix ™ cu garnitură antibacteriană .Garnitura antibacteriană conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurându-se o igienă corectă și sănătoasă.

Curățarea tamburului cu apă fierbinte de 90 °C poate ucide multe tipuri de bacterii și mucegaiuri, curățând cuva în același timp .

Tehnologia de sterilizare cu plasmă și de purificare a aerului produc ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp.

Proaspăt și sănătos . Fără miros , Durabil, fără a fi necesară înlocuirea • Pure BIO cu modul de plasmă, produce ioni care neutralizează mirosurile și elimină bacteriile. • Menține gustul și prospețimea mâncării. • Modulul cu plasmă nu necesită înlocuire în comparație cu cel tradițional de carbon. • Convenabil și durabil.

Plasma pure produce, de asemenea, ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp.
Avantajele sunt evidente:

  • Sterilizare
  • Eliminarea mirosurilor
  • Mai multă prospețime și sănătate

Acum ca suntem si pe timp de panemie de coronavirus orice fel de functie antibacteriana ne poate usura viata, dupa cum bine stiti din articolele anterioare nu sunt adepta microbilor inainte de pandemie stergeam produsele cu desinfectant , aveam un curatator cu aburi care isi facea treaba in curatenie indiferent ca dezinfectam covorasele de pe podea, clantele de la usa, suprafete ,wc ,frigider ,faianta,etc , orice aparat cu functie antibacteriana ne ajuta sa tinem departe microbii fie de pe suprafete sau produse ,dupa cum bine stim unele produse nu pot fii spalate sau dezinfectante si un astfel de electrocasnic ne-ar ajuta sa pastram alimentele proaspete cat mai mult timp si un produse dezinfectat si bine pastrat este visul oricarei mame .

Sa vorbim despre masina de spalat rufe , Doamne ce urat miroase mai ales la garnitura de la cuva acolo este mereu negru , unerori mirosul de detergent nu se simte pe haine din cauza masinii de spalat , am pus anticalcar si parca se simte ceva dar gandeste-te cati bani consumi sa cumperi aceste produse de intretinere a masinii de spalat pe un an de zile?

Noua gamă de mașini de spălat rufe și uscătoare


Mașini de spălat rufe și uscătoare, îngrijire maximă pentru rufe

Toshiba a conceput o nouă linie de mașini de spălat rufe capabile să satisfacă toate cerințele de spălare: curățare, economisirea timpului și energiei. Știrile nu se termină aici: noua gamă este plină de caracteristici care să optimizeze fiecare spălare din punct de vedere calitativ. Proiectarea acestora este făcută în detaliu, iar funcționalitatea este constant îmbunătățită.

Curățare, economie de energie,
protejarea culorilor


Noua tehnologie de spălare este inspirată de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrării „The Great Wave off Kanagaza”.

Tehnologia THE GREATWAVES™ este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp. Economisirea energiei cu până la 67% și protecția culorilor cu până la 39%.
Spălarea la rece este dezvoltată prin tehnologia Flash Wave capabilă să spele la 40°C cu aceleași rezultate ale spălării la o temperatură mai ridicată.

Mai ales daca speli la temperatura mai mica in timp scurt cine sta sa spele atat de multe haine la un timp de cel putin 1 ora eu una tin de timp pentru ca este pretios si dupa ce le spala masi a aproximativ 40 de minute le bag la uscat cam vreo 2 ore.In uscator intra cam 2 ture de rufe din masina de spalat.

La noi masina spala in medie 3 masini pe saptamana deci faceti un calcul cam cat ar fii cheltuiala, de dezinfectat se dezinfecteaza cu ajutorul uscatorului automat pe care il avem separat de masina de spalat, si sunt foarte linistita ca microbii nu mai sunt prezenti pe rufe, dar cei care nu au un uscator automat ei dau bani pe clor sau dezinfectanti pe rufe costisitor intr-un an de zile, o investitie inteligenta este aceea de a achizitiona un produs care sa aiba functie antibacteriana fara sa cheltui bani in plus caltatea face toti banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *