Generale

CUM ARATA BUCATARIA ANULUI 2021 PENTRU TINE?

Bucătăria in viitoarea nostra căsuța va fii foarte eleganta și stilata si  perfecta pentru anul 2021.Blaturi de cuart negru peste corpurile de un mov lavanda faianță alba, o hota eleganta incorporata , o insulă pe mijloc , electrocasnice din inox cam asta este viziunea mea pentru viitoarea noastră casa, mobila și blaturile de calitate complectată cu electrice moderne și  calitative .

În zilele noastre, bucătăria este mai mult decât un spațiu pentru gătit și servit mesele, este una dintre cele mai importante încăperi ale unei case, iar designul și eficiența aparatelor electrocasnice și a produselor indispensabile acesteia sunt esențiale pentru o bucătărie practică și elegantă. Pe un design exclusivist, eleganță și rafinament mizează și cei de la Faber, de aceea, rezultatul acestui mix poate fi observat în fiecare produs, iar hotele Faber sunt într-adevăr produse elegante, cu un design unic, ce transformă aspectul fiecărei bucătării.

PLITE

Hota trebuie să îmbunătățească stilul bucătăriei, să se contopească armonios cu celelalte elemente și să fie perfect funcțională, de aceea, alegerea hotei potrivite pentru bucătăria ta este un lucru ce nu poate fi neglijat.

Faber este un producător pentru care designul, tehnologia și calitatea sunt cele mai importante elemente, reușind de-a lungul timpului să trnsforme hota dintr-un accesoriu umil de mobilier într-un element esențial din echipamentul de bucătărie – sigur, elegant și funcțional.

DIFUZORUL NAUTILUS: DE DIMENSIUNI MICI, ÎNSĂ CU EFECT MARE. FABER ÎNSEAMNĂ CONSUM REDUS CU EFICIENȚĂ RIDICATĂ.

Observațiile noastre despre natură sunt în mod clar în spatele designului difuzorului nostru Nautilus. Datorită dinamicii avansate a fluidului și a formei optimizate, difuzorul Nautilus asigură un flux de aer neobstrucționat. Grosimea de doar 15cm este un alt beneficiu exclusiv.

Difuzorul Nautilus este încă o piatră de hotar în istoria designului hotelor. De la Faber, bineînțeles.

CĂUTAREA EXCELENȚEI ÎN ENERGIE

Difuzorul Nautilus exclusiv și inovator de la Faber se află cu mult înaintea competiției și merită o clasificare ”A” pe eticheta energetică, în loc de clasificarea ”C” obișnuită.
Cu toate acestea, în ciuda performanțelor deosebite, Nautilus este modest atunci când vine vorba de consumul de energie, datorită designului optimizat și a dinamicii avansate a fluidelor.

SALT ÎN ECONOMISIREA ENERGIEI

DESCOPERIȚI TEHNOLOGIILE CE FAC HOTELE FABER
MAI ECOLOGICE

SISTEM STEAM OFF – SOS: O MODALITATE INTELIGENTĂ DE A ELIMINA CONDENSUL – COMPLET. DOAR DE LA FABER

Sistemul SOS injectează aerul controlat cu precizie și cu geometrie variabilă elicoidală în hotă. Aceste jeturi de aer creează un vortex ce accelerează aerul în sus, crescând debitul și capacitatea hotei de a capta fumul și aburul.

Rezultatul? Nu va mai exista condens sau grăsime sub hotă sau în interiorul acesteia!

EXCLUSIV FABER: CONFORT FĂRĂ CONDES

Plitele cu inducție creează o diferență mare de temperatură între suprafața fierbinte de preparare și aerul mai rece de sub raza de acțiune a hotei. În trecut, acest lucru a dus la apariția unor probleme datorate condensului. Aburul condensează în jurul bucătăriei, chiar și pe uși sau în partea de jos a mobilierului din bucătărie.
SOS rezolvă această problemă odată pentru totdeauna.

RĂSPUNSUL FABER PENTRU ZGOMOT

O REDUCERE DE DOAR 10dB (A) ÎNJUMĂTĂȚEȘTE ZGOMOTUL PERCEPUT DE OAMENI. TEHNOLOGIA UNICĂ FABER SIL-K ACT REDUCE ZGOMOTUL CU O VALOREA IMPRESIONANTĂ DE 13dB (A).

O reducere de 13dB (A) a nivelului de zgomot combinată cu o comutare către frecvențele joase fac zgomotul produs de hotă să fie mult mai puțin sesizabil. Acesta este un avantaj dublu oferit de tehnologia Sil-K ACT, acum complet integrat și disponibil pentru toate hotele Faber cu montare pe perete.

UN PROGRES ÎN REDUCEREA ACTIVĂ A ZGOMOTULUI

Faber este primul producător care aplică tehnologia activă de reducere a zgomotului la hotele de bucătărie. În tehnologia Sil-K, un microfon înregistrează zgomotul produs de hotă iar un controler electronic generează exact forma de undă opusă. Atunci când aceasta este reprodusă printr-un difuzor, se va anula zgomotul inițial. Tehnologia Sil-K ACT face ca zgomotul produs de hotă să devină o amintire.

FABER RESPECTĂ PLANETA

CUM SĂ PREVENIȚI EMISIA A 288kg DE CO2 PE AN… ALEGEȚI O HOTĂ ECOLOGICĂ FABER!

Viața în Clasa A++ este posibilă chiar și în bucătărie cu o hotă ecologică Faber. Hotele ecologice Faber consumă cu 85% mai puțin decât media. În fiecare an elimină poluare atmosferică echivalentă cu emisiile de gaze ale unei mașini ce a parcurs 1.747km. Un rezultat cu adevărat impresionant obținut datorită a două exclusivități Faber: tehnologie de iluminare cu LED și motoare fără perii.

MOTOARE FĂRĂ PERII

CONSUM REDUS, PERFORMANȚE RIDICATE.

Motoarele fără perii oferă economisiri dramatice de energie și eficiență ridicată de aspirație. Acestea consumă cu 85% mai puțin decât motoarele electrice convenționale la viteze reduse-medii (în kW/h) și cu 35% mai puțin la viteze mari. Sunt de asemenea cele mai silențioase motoare de pe piață și garantează performanțe stabile în toate condițiile de funcționare.

TOTUL ESTE SUB CONTROL

HOTĂ, PLITĂ, CUPTOR ȘI CHIUVETĂ: LĂSAȚI PROTECH SĂ MENȚINĂ TOTUL SUB CONTROL ȘI SĂ VĂ AVERTIZEZE DACĂ CEVA MERGE GREȘIT.

Mulțumită lui Faber, acum puteți adăuga o siguranță totală tuturor celorlalte funcții ale gamei dumneavoastră de gătit. PROTECH este un nou sistem inteligent ce utilizează o conexiune wireless cu hota dumneavoastră pentru a monitoriza tot ce se întâmplă cu gama dumneavoastră de aparate și în chiuveta din apropiere. Dacă ceva devine prea fierbinte sau apa se revarsă, PROTECH va emite un semnal de avertizare în doar 15 secunde. Un panou de control de pe hotă vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a restabili condițiile de siguranță.

PROTECȚIA COPIILOR

Sistemul de siguranță PROTECH poate să față față și problemelor aflate în afara controlului dumneavoastră – cum ar fi curiozitatea copiilor. În mod ideal, copii din bucătărie trebuie să fie întotdeauna sub supravegherea unei persoane adulte. Însă atunci când acest lucru nu este posibil, PROTECH vine în ajutor.  Sistemul dezactivează plita și cuptorul atunci când nu sunteți prezent.

NE GÂNDIM LA TOATE PENTRU A VĂ MENȚINE ÎN SIGURANȚĂ ÎN BUCĂTĂRIE

DESCOPERIȚI TEHNOLOGIILE CE FAC PRODUSELE FABER
MAI INTELIGENTE ȘI MAI SIGURE HOTE CU PUTERE MARE DE FILTRARE

Eficiență maximă oferită de filtrele cu carbon activ.

O ZONĂ MARE DE FILTRARE PLUS DOUĂ STRATURI DE MATERIALE DE FILTRARE DE EFICIENȚĂ SUPERIOARĂ, ELIMINĂ 95% DIN MIROSURI. HOTĂ CU PUTERE MARE DE FILTRARE – HFH: FILTRARE EFICIENTĂ DE LA FABER.

Doar tehnologia Faber poate obține o eficiență de 95% în eliminarea mirosurilor. În sistemul HFH Faber, aerul trece printr-un filtru cilindric cu o zonă de filtrare mult mai mare decât filtrele convenționale. Iar o zonă de filtrare mai mare înseamnă o filtrare mult mai eficientă. În plus, Faber utilizează două straturi de material filtrant cu diferite dimensiuni ale porilor și concentrații de carbon activ. Primul strat îndepărtează particulele mai mari, lăsând cel de-al doilea filtru să se ocupe de particulele mai fine, pentru un efect și o eficiență maximă.

SUPER-SIMPLU, SUPER-SILENȚIOS

Întreținerea este foarte simplă. Datorită formei cilidrice a filtrului, îndepărtarea materialului de filtrare este ușoară. Materialul poate fi spălat în mașina de spălat vase. Filtrele HFH produc de asemenea, cu 3dB (A) mai puțin zgomot față de filtrele convenționale cu carbon activ. Și când vine vorba de versatilitate, puteți găsi un kit HFH elegant, stilat și ușor de instalat pentru majoritatea hotelor Faber.

PERFORMANȚE MAXIME ALE HOTEI

DESCOPERIȚI TEHNOLOGIILE CE FAC HOTELE FABER
MAI EFICIENTE LA ÎMBUNĂTĂȚIREA CONFORTULUI.

Fie Ca o încadrăm in perete,insulă sau plita , sunt atât de moderne hotele de la Faber încât sunt un articol de design interior excelent , nici nu îți dai seama că este o hota ci un articol care îți înfrumusețează casa , și acum hota noastră este stricată nu a mai funcționat și apoi i sa ars și becul etc, a ramas montata deasupra aragazului, dar nici nu arata că un obiect de design ci mai degrabă o bucată de fier care trebuie aruncata la cos nefuncțională și pe deasupra strica și aspectul , și nici nu o vom înlocui avem o căsuța de construit , in apartament nu mai investim decât pe mâncare și strict necesar ,ideea este că mai bine investești într-un aparat de calitate și nu ai treabă sa mai achiziționezi altul multi ani, sau preferi sa cumperi ceva ieftin care ține puțin timp și cumperi din nou acel produs de nu știu câte ori , unde îți sunt banii atunci? Eu sunt de părere că electrocasnicele trebuiesc sa fie de calitate că sa tina cat mai multi ani, și așa vom face la căsuța ne vom lua lucruri de calitate că sa tina cat mai mult , 

HOTE CU PUTERE MARE DE FILTRARE

Eficiență maximă oferită de filtrele cu carbon activ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *