Generale

CE INSEAMNA PENTRU TINE O APA DE CALITATE?

Apa este cel mai important nutrient, reprezentând 60% din greutatea corpului, având numeroase roluri precum reglarea temperaturii organismului, menținerea echilibrului fluidelor și electroliților sau menținerea echilibrului ph-ului, fiind totodată și un foarte bun detoxifiant.

Stiai ca corpul nostru rezista fara apa timp de 4 zile ? , Corpul nostru rezista fara hrana timp de 40 de zile , dar fara apa doar 4 zile.Corpul nostru contine foarte multa apa de aceea rezistam fara apa atat timp .In primele zile de viață, embrionul uman conține 90% apă. La naștere, cantitatea de apă din cadrul organismului scade la 70%, iar la vârsta de un an, ajunge la 65%. Odată cu înaintarea în vârstă, conținutul de apă al organismului uman continuă să scadă, dar se va menține între anumite limite: 66%-55%. La bâtrâneţe, organismul ajunge să aibă în jur de 50% apă.

.Am intrat in postul Craciunului unele persoane vor tine postul si posibil sa nu manance pana seara in ziua de post , doar sa bea apa , o apa buna si gustoasa-i va ajuta sa depaseasca ziua de post si bineinteles o apa carbogazoasa se va gasi si pe masa de sarbatori .

Apa de calitate se foloseste si la prepararea hranei bebelusului in cazul acesta folosim boresc plata pentru ca apa carbogazoasa folosim mai tarziu dupa varsta de 1 an, pentru ca baloneaza bebelusul, cea carbogazoasa o folosim noi adultii sa o bem ca atare sau cand se doreste se bea amestecat cu vin ,celebrul sprit ideal pe masa de sarbatori si bineinteles apa carbogazoasa se mai poate folosi si impreuna cu siropurile naturale obtinand un suc foarte gustor si natural.

Boresc este o apa foarte bogata in Calciu: 55.1, magneziu: 32.8, sodiu: 2.07, hidrogencarbonat: 329, Ph 7.44.

De 215 ani Borsec este pe mesele românilor, oferindu-le o apă de calitate. Apa Borsec este un produs 100% românesc ce poartă titlul de Regina Apelor Minerale, acordat încă din anul 1873. Izvorâtă din inima Borsecului, apa minerală a fost îmbuteliată industrial pentru prima dată în 1806, iar de atunci se oferă tuturor ca un strop de sănătate și puritate naturală.

De unde provine apa Borsec ,din Izvoarele Borsecului sunt situate în partea de Nord-Est a României, în depresiunea Borsec, judeţul Harghita, în inima Munţilor Carpaţi. Stațiunea balneoclimaterică Borsec se află la o altitudine de 900 m, întinsa pădure de conifere care o înconjoară asigurându-i un microclimat benefic.

Există mai mult de 15 izvoare de apă minerală naturală. Grupul izvoarelor este legat de bazinul pliocen al Borsecului. Depozitele acestui bazin cuprind în fundament roci cristaline epizonale peste care se dispun petice de roci sedimentare (calcare dolomitice, triasice), acoperite de depozite de conglomerate şi gresii, argile şi marne argiloase. Formațiunile cuaternare sunt reprezentate de turbă şi depuneri de travertin. Apele din rocile cristaline au posibilitatea să circule, să se acumuleze şi să se mineralizeze, trecând prin fisurile rocilor cristaline masive de Rebra, ori pe suprafețe de contact litologic. Mineralizarea acestor tipuri de ape depinde de activitatea dinamică a apelor. Prezenţa dioxidului de carbon, hotărâtoare în menţinerea echilibrului chimic între compuşii bicarbonaților de calciu, magneziu, sodiu, este legată de aureola mofetică a lanțului Harghita-Călimani.

Panou 215 Ani-5 x 4 m Jigodin-2021

Borsec a obținut în repetate rânduri titlul de „Cel mai puternic brand românesc”, dar și cel de „Superbrand”, devenind în cei 215 ani una dintre valorile naționale și un brand apreciat de consumatori.

Apa , spala rinichii , recent am avut nisip la rinichi si trebuia sa beau 3 litrii de apa/zi , indiferent daca era sub forma de ceai sau dar sa beau un pahar cu apa pentru a ma hidrata ,daca bei o apa care nu este nici gustoasa ,nici sanatoasa continand diverse microorganisme sau nitriti, depuneri diverse iti face mai mult rau decat bine, recomand cu caldura utilizarea apei borsec atat pentru prepararea bauturilor carbogazoase gen siropuri amestecat cu apa Borsec carbogazoasa , sprit sau doar consumand-o ca atare.Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri româneşti, Borsec este campioana brandurilor româneşti ocupând prima poziţie în top, o marcă iubită, aproape de consumatori. Sanatate intr-un pahar asta trebuie sa imi ofere apa pe care o beau, alege un brand de calitate pentru o sanatate de fier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *