Generale

TU STIAI CA EXISTA UN LOC UNDE GASESTI CELE MAI TARI REDUCERI SI OFERTE?

Imaginează-ți că ți-ai pregătit o listă de dorințe pentru Black Friday și aștepți să vezi ce produse  prinzi la reducere. În loc să dai refresh pe site-uri toată săptămâna, poți să te scutești de niște căutări și să intri direct pe Castana.ro.

Fie că e vorba de haine, electronice, jucării sau servicii, aici poți să dai la tot pasul de oferte la care nici nu te gândeai și, în plus, Castana.ro funcționează ca un Black Friday tot anul, nu doar în noiembrie, ajutându-i pe consumatori să descopere, să evalueze și chiar să anunțe o nouă ofertă.

Ce le face să fie „oferte pe bune”?

  • Faptul că nu magazinele, ci oamenii sunt cei care găsesc și anunță oferteleDrept  urmare, pe Castana.ro ajung doar oferte apreciate de membri.
  • Voturile comunității, care te ajută să-ți dai seama dacă o ofertă e cu adevărat  avantajoasă sau nu.
  • Sistemul bazat pe grade. Utilizatorii decid dacă castanele sunt „fierbinți” sau „reci”.  Ofertele cu voturi pozitive se vor evidenția după temperatură crescută, iar cele neinteresante, care primesc multe voturi negative, se răcesc de tot și dispar automat din listă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai tari oferte, nu trebuie să dai refresh de fiecare dată pe pagina Castana.ro, ci poți să te abonezi la newsletter-ul Best of 50’s și ofertele de neratat ajung direct în inboxul tău.

Beneficiul acestui site este platforma usor de utilizat , parcurgi fiecare categorie foarte usor fara sa te pierzi prin site, omul vrea sa cumpere ceva nu sa se chinuie sa gaseasca ceea ce are nevoie,Al doilea beneficiu alegi pretul cel mai bun si intri in legatura directa cu siteul.

De la produse de plafar , bucatarii, produse bebelusi pana la menaj,va recomand sail incercati si va veti lamuri de beneficiile acestui site de comparatii oferte , te scuteste de a cauta prin tot motorul de cautare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *