Generale

Gătitul Cartofilor Prăjiți în Airfryer-ul Starcrest: Secretul Temperaturii și Timpului?

Am început să folosesc Airfryer-ul Starcrest pentru a prepara diferite feluri de mâncare, dar unul dintre cele mai reușite preparate rămân cartofii prăjiți. Deși este un aparat destul de ușor de folosit, am observat că cheia pentru a obține cartofi prăjiți delicioși ține de temperatura și treapta de prajire.

Începutul nu a fost perfect – am experimentat câteva greșeli în primele zile, dar în timp am reușit să învăț ce funcționează cel mai bine. Cartofii ies foarte buni dacă îi gătesc la o temperatură mai joasă, la o treaptă joasă. Acesta mi se pare secretul pentru cartofi crocanți, dar nu prea arși.Pentru ca in cartea loc scria 200 grade C ,si mi s-au ars, am tot ajustat temperatura.

Cum pregatesc eu cartofii simplu, cruta carofii , ii spal, ii tai fasii medii , prea subtiri se ard , ii condimentez pun o lingura de ulei ii amestec bine si -i pun in cuva aparatului, setez temperatula cam 160 si timp cam 30 minute intre timp tot intorc cartofii, pana sunt gata.

Un alt detaliu important este să îi mănânci cât sunt calzi. Odată ce se răcesc, cartofii nu mai au aceleași arome și nu mai sunt la fel de gustoși, ceea ce mi-a arătat că timpul de servire este esențial. După ce am încercat diferite metode, am găsit că cartofii prăjiți în Airfryer-ul Starcrest sunt cei mai buni imediat ce îi scot din aparat.

Deocamdată, am gătit doar cartofi prăjiți, dar sunt dispusa să încerc și alte preparate. Airfryer-ul este atât de ușor de folosit și rapid, ceea ce îl face ideal pentru cineva care se grabeste zilnic sa gateasca ceva pentru ca timpul este pretios ,cineva care preferă o masă rapidă, dar gustoasă.

Aș vrea să știu, voi ce metodă folosiți pentru a prepara cartofii în Airfryer? Care sunt secretele voastre pentru a-i face și mai buni?