Generale

Uleiurile estentiale au un rol important pentru sanatatea nosatra.

Uleiurile esentiale le folosesc de aproape 4 ani si imi transmit o transmit o stare de bine fizica si psihica,din cauza durerilor de cap am inceput sa folosesc uleiul de lavanda . Uleiul esențial de Lavandă este unul dintre cele mai cunoscute și folosite uleiuri esențiale. Având în vedere că foarte multe probleme de sănătate au legătură cu stresul, acest ulei poate ocupa un loc special în viața oricărei persoane, având un efect calmant și susținând sănătatea pe toate planurile. Este un ulei care poate preveni și poate echilibra în egală măsură. Cel mai des este folosit pentru sprijinul pe care îl acordă sistemului imunitar și pentru beneficiile aduse pielii. Este un bun insecticid mai multe detalii click aici .

Uleiul de menta il folosesc cu succes si la durerile e cap si picioare , oriunde ma doare ma dau si ma simt mai bine. Pe plan fizic poate să aibă multe proprietăți. Este prima opțiune în caz de migrene, probleme digestive, are acțiune antibacteriană și antifungică, poate să stimuleze sistemul imunitar și sa ofere protecție pentru ficat. Poate să ajute circulația în zonele în care este aplicată. Are, de asemenea, efect decongestiv și expectorant și poate să reducă febra. mai multe detalii click aici .

Uleiul de portocala si roinitan le folosesc si pe ele cu succes , Uleiul esențial de Portocală este un antidepresiv excelent, un ulei foarte vesel, luminos, înviorător. Este folosit cu succes în amestecurile pentru promovarea unui somn liniștit datorită acțiunii sedative. Poate, de asemenea să fie extrem de util pentru problemele digestive și este un ulei cu efecte tonice, Uleiul esential de roinita are o aroma proaspata, de lamaie, usor dulceaga, este galben pal la culoare si cu o vascozitate apoasa. Uleiul de roinita calmeaza si are calitati excelente in combaterea depresiei. Are un efect sedativ, ajuta in cazurile de panica, ajuta la incetinirea batailor inimii, scade tensiunea arteriala si este un bun tonic pentru inima. ,mai multe detalii click aici.

Folosesc cu succes uleiul de citronella sa tinem tantarii la distanta , poti pune si putin ulei de lavanda si menta intr-un recipient amestecat cu nuca de cocos sau glicerina vegetala , obtii un amestec eficient contra tantarilor.

Uleiul de camfor in combinatie cu uleiul de lavanda poate tine gandaci la distanta sau macar sa-i alunge din casa , o combinatie testata de mine sper ca v-am convins sa testati macar o gama de uleiuri esentiale sunt leacul natural al trupului si sufletului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *